1 vecka kvar

Tjolahoppsan! :) Nu är jag hemma! :) Så här har helgen varit:
Kom dit vid halv 8 på fredan. For först till villan-som ligger 600 meter från humle-med våra saker. Sen for vi till invigningen till 8 där bla. Cryomite, Maria Cederholm, Esther och Debbi Ann Bax uppträdde. Riktit bra! Efter Open stage for vi tillbaka till villan dvs kvart över 2. Efter att ha ätit varsin risifrutti, en godispåse och ett blomkåls huvud somnade vi slutligen ca klockan halv 4.
Vaknade kvart över 11. Gjorde lunch direkt och for tillbaka till humle till ett då vi for på godisfabriks-workshop. Gott!
For tillbaka till villan kl 3 ungefär. Hämtade varmare kläder för kvällen och återvände till klockan 5 till showcase. Resten av kvällen var det konserter med bla. Daniel S Diago, Emelie Granvik, Spagetti Junction, Dufvan och Samuel Ljungblad. Jätte bra! For tillbaka efter open stage. Eller jag och Kesia skippade det och satt i en skogsdunge på en våt gräsmatta och såg på bilder, fotade och fjantade oss! :D Kom tillbaka till villan lite efter halv 3, denna gång gående :P
Somnade halv 4, blev väckt av Kesia kl sju som sa att det åskade. Och mycket riktigt! Det ösregnade och åskade jätte mycket. Somnade typ halv 8. Sen vaknade vi halv 10 och drog oss iväg i duggregnet till klockan 11. Vi sov alltså ca 5 timmar den natten! I tältet där det var samling med ichtys, Frank Ådahl mf började det ÖSREGNA och ÅSKA så det stora tältet där vi befann oss höll på att blåsa iväg! Och då överdriver jag inte! En del sprang ut i ösregnet för att slippa få ett tält över sig men som tur var höll tälten men det FORSADE in vatten som en flod från ena sidan av tältet till den andra! Efter typ 45 minuter lugnade det sig slutligen och ichtys kunde äntligen börja sjunga. Det var faktiskt bra! Hem kom vi som sagt vid en 8 tiden. Idag är det dåligt väder och bara EN VECKA tills skolan börjar! Helt HEMSKT! Längtar INTE! Nu ska jag läsa bloggar! Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0