Borta bra men hemma bäst!

Hallå! Nu är jag hemma från Kuopio! Det är ganska skönt att vara hemma igen! Så här såg resan ut:
.
Söndag: Startade ungefär halv 11 på mårån hemifrån, kom fram runt 2. Hämtade nycklarna till lägenheten där vi skulle bo. Efter att vi kommit dit och alla bestämt var de skulle sova (det tog en stund) så for vi till stan för att köpa nåt att äta men eftersom det var söndag hade de allra flesta butiker stängt. Det slutade med att vi åt på Rosso. Sen stack vi in till ett öppet-dygnet-runt-varenda-dag-siwa. :P Var i lägenheten och spelade kort tills vi gick och la oss.
Måndag: Jag vaknade tjugo före åtta av att solen kom in genom vardagsrums fönstret, där jag sov. Låg och lyssnade på musik till halv 9 då jag väckte de andra. Nån gång efter 10 gick vi in till stan och tog bussen därifrån ut till bostadsmässan. Redan då var Bella alldeles slut.. Jag kände på mej att hon aldrig skulle klara av en hel dag där men det gick förvånansvärt bra! :D (vi lånade en vagn hon kunde sitta i :P) Vi gick i typ 3 timmar och beundrade alla häftiga hus med otrolig utsikt över Kallavesi. Dagen blev otroligt varm och när vi for tillbaka till lägenheten var vi halt utmattade! PÅ kvällen for vi ut med en båt på sjön i en och en halvtimme.
Tisdag: Vi gick på stan i nån timme och jag fick med mej ett par örhängen en tröja och godis ;) Efter det for vi och packade och checkade ut. Sen blev det att fara in till stan igen. Där åt vi muikkor (stavn...?) och nåt jag inte kommer ihåg vad det heter :P Sen hem via en djurgård, men vi betalade aldrig in oss för vi konstaterade att vi aldrig skulle orka gå i den hettan så vi for en sväng till en strand istället och sen hem! Kom hem halv tio. Somnade halv 1.
. Yes..En kort men bra resa! Nu ska jag läsa bloggar men först ett låttips: Hillsong-Trading my sorrows                                                              

Blåmärke...

Hello! Upptäckte nyss att jag fått ett blåmärke på benet från då
min 5 åriga lilla syster bet mej här om dan!
Nu ska jag ta och snacka lite med henne... :P

Good morning! :)

Hallojzan! Vaknade kl 10 idag, åt morgonmål, klädde å mig och nu sitter jag här! :D Vi far till mommo och moffas villa i sundom lite senare idag men kmr hem nån gång på eftermiddan eftersom vi måste packa mm :D
Jag längtar till imrn =D
Nu ska jag ta itur med den här trögadatorn så hejdå!

=D

Halloy! Idag är det kallt ute! Vaknade nån gång före tio av att jag frös
(jag hade haft upp fönstret hela natten)
Sen somnade jag om och sov till 25 före 11 :D
Igår vaknade jag halv 10 och kunde inte somna om.
Det är det tidigaste jag stigit upp på hela sommaren förutom på lägren ;P
Idag runt halv 5 kommer gästerna till grillfesten.
Vet ännu inte med 100% säkerhet vem som kommer...:/
Men vi får ju hoppas på det bästa :P
Bloggar kanske imorgon, annars blir det inte förrän på onsdag,
vi far ju till Kuopio på söndag, kommer hem på tisdag kväll.
Nu ska jag sticka ;) Hejpps!

Trading my sorrows

Hör på den här; Trading my sorrows- Hillsong.
Eftersom jag inte får in den hit så får ni söka upp den själv ;P                                                                                                 
Idag har jag inga speciella planer för dagen, annat än att läsa och städaa...BOORING!
Imorgon-GRILLFEST! That will be great :D
Har nån förslag på vad jag ska göra idag? Jag ska iaf läsa bloggar nu!
Häjjråååh! ;)

Nothing to do...

Hej! I måndas for vi till j:stad, sov hos min faster till tisdag. Jick litte på stan, hittade inte så mycket, ett gult och ett lila nagellack (y) På kapphal mötte vi nela :) Idag vet jag inte alls vad jag ska göra!.. Ska väl njuta av sommaren antar jag. Måste väl passa på så länge den varar... :D På fredag blir det grillfest med nåra bekanta här hos oss, blir väl till att städa i morgon då... Sen på söndag drar hela familjen iväg till Kuopio! Vi ska väl gå på stan, simma mm. :D Nu ska jag läsa bloggar! Hejdååå!

Låttips

Hejsan! Här kommer några låttips:
  1. All I need is you- Hillsongs
  2. Tell the world- Hillsongs
  3. Tomorrow- Avril Lavigne
  4. Unwanted- Avril Lavigne
  5. Yahweh-Hillsongs

Så jah! I dag har vädret varit jättebra! Fasst om jag får välja mellan 30° och 24° väljer jag nog ändå 30°.. :D                                                                                                                                                                  Imorgon nån gång mitt på dan far vi till J:stad och sover över hos min faster til tisdag.
D e ju "Jakobsdagar".
På frdag har vi grillfest. Före det skall vi in till stan efter ny grill
och med min tlfn på sörvis..
Hejdåå!

I Feel Good!

Hallojzan! Igår sov jag och Fanny hos Lizzon :D Vi pratade, längtade tbx till scoutlägret, spelade monopol, fjantade oss, sminkade oss hel knasiga, åt en massa gott-gott och fick kyypackaus (stavn..?) till kålhuvud! :D (bara Lizzon fattar ;P) Somnade kanske halv 3. (ovanlit tidigt) Idag for hela familjen till stan (lyckat). Tog ut nån garanti från min tlfn som kronglar hela tiden, köpte en rosa sommarklänning och en grå/svart tunica med nitar, simmade, åt mat + Glass, sökte efter en bikini åt mej (utan resultat) och såg på en ny grill som vi dock inte köpte men..iaf.. Dom andra är ute och cyklar nu men jag orkade inte följa meh :P Ska gå ut nu, måste ju passa på då det är så fint väder! Tjolahåpps varmluftsballong :P (fråga int varifrån jag fick det?)
~~~*~~~

Jordgubbar!! <3

Hejsan! Nu har dom andra farit. Medan dom är borta ska jag ; Rensa två stora kartonger med jordgubbar, flytta in kläder i mitt nya klädskåp, va på datorn, kanske va me nico (y), si på tv och chilla :P Nu ska jag gå och rensa jordgubbar! Hejpps!

Och nu då...?

Tjolahopp!! Scout lägret har varit jätte skojjigt och vi har haft superkul! Nu är det sommar på allvar! Ända nackdelen är att alla läger är över... Vädret de senaste 2 veckorna har varit näst intill perfekt! I söndas kom Kesia och hennes familj hit i några timmar, kesia lämnade kvar och vi såg på fotbollsVM final. Ända matchen jag sett på hela VM :P Vi jublade då spanien vann! :D Sen sov vi i tält skrattade och shabblade åpå xP På måndag for vi till shären (mommo & moffas villa). Sov där i två nätter. Det är helt otroligt att det kan vara så varmt! Det var nån stans som det varit 34° i skuggan! Skönt att vara på villan en sån dag! Vi simmade åtminståne 4 ggr igår! (y) kortast vi simmade var väl en halvtimme ungefär... ;P Idag ska jag annars inte göra nånting! De andra far till nå bekantas villa i larsmo men jag orkar inte följa med så jag kommer vara ensam hemma hela dan! (y) Nån som vill joina? Nu ska jag läsa bloggar! Hejps!

ÅOU HJÄLLP!

Helluuu! Kombilägret har varit awsome (stavn..?) Helt JÄTTEROLIGT!! Längtar redan till nästa år! Vill tibax å träffa alla underbara människor och vara på dendär häärliga platsen! Äta dendär gooda maten, simma i detdär äckliga vattnet, paddla i domdär vingliga kanoterna, sova på dendär obekväma madrassen brevi detdär dragiga fönstret! Jag saknar ALLT!! Det är alldeles hemskt att tänka på att det är ett helt år till nästa läger...;( Nä nu ska jag sluta deppa! Det är ju faktist scoutläger imoron! :D hahha! Lägret slutade igår kl 15 med en konsert och filmvisning :D Sen for jag med min faster till villan, dm andra var på 50-års kalas. Sov nån timme på villan, simmade en kort stund och annars bara låg och slöade. Man blir otroligt trött om man sover på en obekväm madrass bredvid ett dragit fönster 4-5 timmar per natt i 4 nätter! Anyway.. De kom å hämta mej runt en 11, sov i bilen. Kom hem 12. Då var jag plötsligt pigg! Gjorde ingenting tills kl halv 2 då jag somnade direkt jag la mej ner. Sov till 12 i morse :D somnade igen mellan 5 och halv 6 i dag... Är fortfarande trött... Dessutom ska jag på scoutläger imorgon, då lär jag ju knappast få sovit så mkt heller!! Usch å fy va jag kmr va trött nästa vecka! Men det ät värt det :DD Ses nästa söndag!! Sköt om er!! <3

RSS 2.0