1 dag kvar :D

Hejsan! Nu är det bara en dag kvar till kombiläger! :DD Kesia är här nu och vi gör typ ingenting och allt :) Lägret börjar imorgon kl fyra och det ska bli JÄTTEROLIGT!!! :DDDDD Bloggar inte förrän nästa söndag elr måndag, efter scoutlägret... Kesia hälsar! :) Hejpps!

Home Again...;(

SHABBA!! I torsdags kom jag hem från lägret! ÅÅÅ så kul det har varit!! <3 Längtar redan till nästa år! :P Och det blir ju inte direkt sämre av att vädret har vari alldeles UNDERBART!! Barnen var härliga, programmet var super kul och alla andra ledare har jag stortrivts med! :D Vi har haft så kul! Stackars er som missade detta...( De där var kanske lite skrytsamt..) :P På fredan (midsommar) for vi till shären/sundom till mommo och moffas vill. Vi åt grill mat, simmade, badade bastu m.m. Sov över. Idag då jag vaknade såg vädret helt piss ut :P det regnade t.o.m. en skvätt..:-S Men senare på dan försvann molnen och solen kom fram! :D Då fiskade vi. Jag fick napp 3 ggr!!! Det var första gången i mitt liv jag fått fisk med metspö ;P Två små abborrar och en stor mört! Kanske inte någon guldfångst men det var i alla fall fisk och inte sjögräs som moffa fick upp :P Vi eldade bastu igen men det var bara jag och Bella som simmade och bada bastu. Eller jag simmade, Bella bara plaskade i vattnet och plockade snäckor. :) Sen for vi hem och jag somnade i bilen DIREKT! Sov hela vägen ;P Då jag kom hem låg jag och chillade en stund tills Bella kom in i mitt rum och ville höra på en skiva med min cd-spelare. Jag var så trött så jag bara släppte in henne och la på och sen låg jag och halvsov, eller åtminstone och vilade. Snart kommer Kesia hit! :D <33 Hon sover här enda till Tisdag då vi far på kombiläger till vassor som slutar på lördag. Sen är det en dag i mellan till scoutläger, så det blir nog kanske inte mer bloggning förrän om två söndagar :S  Nu ska jag läsa bloggar! Hej då! Sköt om er! Och glad midsommar i efterskott ;)!

4-ever 2-gether u and m <3

SHABBA! ska gå i duchen nu, sen packa det sista och till sidt ta natten! Längtar till imorgon! Go natt!

VASSOR IN MY ♥

♥ I morgon är det lägerskoj på vassor lägergård! <3 ååh vad jag längtar! Jag, Nico och Kesia mf ska vara hjälpledare :D Nästa vecka blir det ännu ett vassorläger! Men då är jag deltagare! Jag skulle gärna fara på ännu ett vassorläger i år! Man kan aldrig få nog! Hahha! :D
.

I Ekenäs var det jätte fint! Jag och kesia sov i tält båda nätterna! Första natten somnade vi nå gång över ett, men vaknade igen kl 02.02 då jag hade lagt på alarm. Jag sku slå henne nämligen, fråga inte varför, det är bara nåt vi håller på med :P Andra nattet somnade vi redan strax efter 12!! Helt misslyckat! Lr det var ju skönt att få sova en hel natt men vi sku ju va upp länge!! :P Fasst vi har ju fler nätter på oss. 2 läger, midsommar mm :D PÅ fredag var vi till Karis på Hannes MGP- Läger avslutning. Alla var riktigt bra! Bilresan hem var aningen jobbigare.. Vi satt tre längst bak, två i mitten och två längst fram. Full bil alltså, och det var trångt där bak ska du veta! Vi fick ligga och sova lutandes på varandra :P Hehhe! Nu ska jag läsa bloggar! Uppdaterar efter lägret som sluter på torsdag!
.

I Ekenäs!

Hallå! Nu är jag i ekenäs :D Jag är här till lördag och då kommer kesia med upp :DD I natt ska vi sova i tält! Det blir najs! Lr förresten, vi ska inte sova i tält, vi ska va vakna i tält! Ha det bra!

Ekenäs!

Hejsan bloggen! I morgon bär det av mot Ekenäs!! ♥ Vi far i morgon vid 9 tiden.. Sen på fredag ska vi till karis och se på mgp lägrets avslutning. Hannes for dit i morse. Sen tbx till ekenäs och vi kör upp till österbotten igen på lördag och då är ♥Kesia♥ med oss! :D Vi har planerat att sova i tält nån av de båda nätterna! Men de väntar svinkalla nätter..Men då sover vi ute som en PROTEST! :D Ha det bra!
.
Om nån skickar ett medd till mej så kan jag tyvärr inte svara före nästa torsdag, för jag har fått sperren så om ni vill nåt så måste ni ringa! ( Det här riktades främst mot mina kompisar ;P)

everythings changing

Hejssan! Blir ett tråk inlägg nu idag. Vet int om jag kommer skriva mer än så här ida.. Idag är det Idiotväder igen!! SUCK! Jag har inge å göra! Nästa planering e ju först på torsdag!! EKENÄS! <3 Sen blir det 3 läger efter varann, då lär jag iaf inte ha tråkigt!! ;P hahha vi ses sen nån dag då jag har mera blogglust..! Ha de götth! :D

Pleas, take me away!

Hejsan bloggen... Åh jag är så irriterad! Eller irriterad är fel ord.. Nä jag kan inte förklara mina känslor ;P Trött, ledsen, sur, arg...? Hur som helst så längtar jag JÄTTE mycket till torsdag! Jag saknar Kesia! Ju för sig träffade jag henne i onsdags men vi han ju knappt prata! Jag kan inte ringa eller mezza åt nån för jag har så hög räkning... Jag längtar till vassor! Där finns inga problem eller bekymmer! Iaf inte vad jag känner! Alla är så trevliga och alla har superkul ihop! Jag är bara så rädd att det ine blir lika härligt som förra året! Nä nu är jag ändå idiotisk, vfr sku det inte bli det!? Alltså dehär känns lite som om jag pratar med mej själv och jaa...Okej detdär lät kanske lite..random.. Men det är i alla fall hur jag känner just nu! Såå.. Nu stack jag!

Bad wather

Hallåååå! Nu suger vädret! D: Regn, regn... SUCK! I onsdags var jag, Nico och Kesia på ledarskolning på vassor. HÄÄLIT med vassor! I´m love it! Och det var faktist väldigt trevligt! Över förväntningar! Så nu vet jag alltså hur man är en bra ledare xp I torsdags for vi till J:stad på konferens. Första dan var helt bra nå. Bortsätt från att stolarna var otroligt obekväma! Sjuk rygg i princip hela dan! :S Jag hängde ihop med Adde hela dan :D Vi for in till stan och CHILLADE! <'3 For till min faster vid 10 tiden. For tillbaka nästa dag kl 10. Var med Sara, Kajsa, Tobias och Elina. Fortfarande bra väder! Vi gjorde nu inge spec, Chillade ;P Det har blivit vår specialiet xD Gick in till stan två gånger igår :D På kvällen var vi på konsert i en park. kom till min faster ca halv 12. Nå på lördag, idag alltså, var jag med samma personer - Elina, som sku kom senare. I morse såg det ut att vara jätte bra väder så jag tog bara halvbyxor. Det visade sig att inte vara särskilt smart, så fort vi kom dit började det blåsa som jag vet inte vad! Vi skulle vara i cafe´t från klockan 11. Det lät som om tältet skulle blåsa omkull vilken sekund som helst!! Efter att ha suttit och sålt kaffe i 3 timmar på otroligt obekväma stolar var det sååå skönt att komma till barnpassningsrummet där vi skulle tillbringa de följande 2 timmarna...:S Från shoppen fick jag hem en pin och ett armband :D På torsdag blir det att köra ner ill Ekenäs :D ska bli sååå kuul!! <'3 Nu ska jag gå och lägga på bastun! Uppdaterar senare! Hejpps!

Regn...?

Hejsan! Idag suger vädret! Det är regn, regn och åter regn! Fasst för tillfellet håller det upp lite, egentligen borde jag kanske passa på att vara ute men jag iss int :D Har ingen lust att gå ut i det kalla, tråkiga, gråa vädret. Kesia kanske kommer hit ikväll :D Men d är inte helt säkert... Vi sku ju sova i tält men det går ju int om det regnar!! Vi skulle ju förståss kunna slå upp tältet i garaget...*ÖNSKETÄNKANDE* Och Lisa är hos sin pappa... Annars sku jag väl kunna träffa henne.. Nä ingen bra start på sommarlovet! Eller helt misslyckad har den väl ine varit.. Det var ju hyfsat väder igår och förrgår...  Nä nu ska jag läsa bloggar :D Hejppps!

I brist på annat

Hej. Det är ju sommarlov nu ♥ då ska man ju va ute och bara chilla! Men... ett problem, vädret suger just nu. Därför gör jag samma "dagens test" som jag gjorde för typ 1 vecka sen ;P
Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Vassor läger
DAGENS KLÄDSEL: blå-orange-svart-vårfestklänning
DAGENS FRISYR: lockigt
DAGENS LÅT: tomorrow you did´nt-Avril Lavigne
DAGENS PLANER: Kasta pil, äta chips mm
DAGENS SAKNAD: sova i tält med Kesia<3
DAGENS DUMMASTE: hm...?
DAGENS MISSLYCKANDE: Första dan på sommarlovet.(Nä nu va ja pessimistisk)
DAGENS DROG: röda remmar
DAGENS KÖP: Faktist inget
DAGENS GODIS: röda remmar
DAGENS HUMÖR: trött, glad
DAGENS CITAT: sommar lov<3333!!!!
DAGENS ROLIGASTE: att skolan slutade :D
.
Tack för mej! Uppdaterar kanske later :)

I´M SOOOOOO HAPPY!:DD

Heeeej! Nu har jag sommarlov!!<3 Bloggningen kommer vara väldigt dålig hela sommaren! Nu på onsdag e de konferens, torsdan efter det far vi ner till Ekenäs :D  måndag den 21 bär det iväg mot vassorlägergård där jag,Nico och Kesia mm ska vara hjälpledare på lägerskoj :) Veckan efter det blir det kombiläger!! <333 Det också på vassor :") två dar efter att kombi slutat ska jag, Fanny, Lisa och Magnus på scoutläger till humle! :) Resten av sommarlovet blir det bara soft, sol och baad ;D(y) Jaa.. det är min sommar det. + att jag hoppas-och tror-att det kommer massor med oplanerat program och oväntade överraskningar! Nu ska jag bara leva livet!! Ha det gööttt! :D

I´m love it <3

Hallååå! Här kommer ännu mer gamla härliga bilder :D<3 jag håller nämligen på att se igenom gamla bilder och då passar jag på att ladda upp lite här. Enjoy! :D
Ulli, jag, Fanny, Nicolina, Elin och Lisa <3 på vappen
.
Jag i skolan med mina, Fannys och Nicolinas solglasögon :D
.
Söta Kesia för några år sen<33
.
Nora, jag, Fanny och Fannys syster, typ förra året (oseriös)
.
Våra marsvin; Madonna och Bullen
.
Nicolina förra sommaren :)
.
Kesia förra sommaren i Ekenäs
.
Ida, Nico och jag på kombiläger avslutning förra sommarn :)♥
Hahha! En oseriös bild från skolan :DD
.
Dom två första bilderna var Nicos och den tredje Kesias men resten mina :D

Ingen kan göra allting, men alla kan göra något

Hallååååå! Idag har det varit ca 25° där ute! HÄÄRLIT! <3 Första timmen idag hade vi Engelska, då såg vi på film. Sen hade vi Hål. Då for vi till halppis och jag köpte en smurflimsa :>) Tredje timmen hade vi Hissa-frågesport. Till mat fick vi lasagne. Sen hade vi Matte- frågesport med lagen; vööro, maxmo och årvas.:DD Vööro vann överlägset! Nu har vi då alltså bevisat att vöråboarna är smartast! ;P Två sista timmarna hade vi aktiviteter med väneleverna:D Och nu är jag hemma;P Ikväll är det sista gången scout med knytkalas! :) Annars har jag väl inge mer att säga, uppdaterar senare! Hej då!

Lovely♥

♥ Här kommer lite gamla minnen i bilder, Nicolinas bilder :D<3(bildtext under bilderna)
Jag och mitt halvfärdiga skärbrede i höstas på slöjd ;P
hahha! Jag och söta Nicolina i höstas <3
Nicolina och jag på julfesten<'3 (ignorera min min)
Jag med Ullis glasögon, typ i vintras :D
Gillar hon till höger på båda bilderna jag <3
Jag, Nicolina oh Fanny<33
Jag på Julfesten :D
Proffsiga e man väl<33
Bild som Nicolina har redigerar, på mej från lägerskolan i början av sexan
sååå det var allt! Hej då!

Satellite-Lena Meyer-Landrut

Den låten e bra! Lyssnar på den just nu ;P Har inge mer att säga just nu, så det här blev ett helt random inlägg. meennn....

RSS 2.0