Give me summer, please!!?

Ja, det var 29 grader när jag tog bilden. Annars så är det mest värmen jag är ute efter. Och lägren. Jag håller på riktigt på att bli desperat. Jag klarar inte av att vara kvar i den här hämska tegelbyggnaden(skolan) längre! Jag har inte egentligen börjat längta så här mycket förrän nu. Och nu ska jag på mina sista jomppa timmar. Det känns bra

It's something...

...med den här bilden. Hursomheltst, idag käns det inte som att jag gjort annat än att baka! Imorgon firar vi nämligen pappas 50 nyss fylda år med öppet hus, vilket innebär att det kan komma precis hur mycket folk som helst... Men nu ska jag sova iallafall så att jag orkar servera muffins, leka med småbarn och införa artiga konversationer med halv-okända människor. God natt!:)

Me, Myself and I

I brist på annat har jag suttit och fotat mej själv nån timme ikväll:P
Nu ska jag ut med sötarna<3

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Hej och förlåt för min dåliga uppdatering den senaste veckan...
Kan berätta lite kort om de dagar som det har varit tyst här på bloggen...
FREDAG: Hade två första lektionerna i skolan, for sen med buss ner till Huvudstaden på stafettkarneval.
Var inte nå på själva karnevalen på fredan, var i stället på borgbacken i ett par dryga timmar. For sen till skolan arcada där vi skulle sova. Måste säga att det är den absolut coolaste skolan jag har satt min fot i! Fyra öppna våningar, fönster från golv till tak och en matsal inrätt i svart och gult. Heh, i alla fall. Sov nu en orolig sömn där i några timmar innan det blev
LÖRDAG: Åkte med bussen till stadion 9 tiden. Eftersom jag inte skulle springa före klockan halv 6 blev det att sitta på läktaren 6 timmar i stäck. Kul. Ända gången jag gick därifrån var för att träffa Kesia en kort sväng eller för att gå på det äckliga wc:t... Ibörjan var det alldeles stekhett på läktaren och vi höll på att svettas ihjäl, men när solen försvann bakom taket blev det ju såklart skugga och där satt ajg och frös med huppari, jacka, långbyxor, två halsdukar och händerna i fickorna. Sen var det att springa då... Sträckte mej på uppvärmningen(e ni förvånade?) men bestämde mej ändå för att springa.. Det gick bra, enda tills jag skulle växla. Att tappa pinnen är en vanlig sak när man är nervös eller om man bara fumlar sådär annars. Men hur ofta händer det att man springer vidare med pinnen? Hur som helst så hände det tre ggr för vårt lag, vilket ledde till att vi kom på plats 37/38 lag... Kanske inte vad vi hade tänkt oss men det gör egentligen inget för mej. Satte oss i bussen igen. Jag och Fanny var bara liite hyper... Ja, vi misshandlade en banan med hårnålar och min klassring, tills den sprack, kastade omkring mitt läppomada, slog varandra så hårt tills vi fick röda hand avtryck på händerna, höll på med nå karate mooves osv osv.
Sen steg ajg av i Tammerfors. Måste ha varit en lättnad för alla som ville sova i bussen... Åkte med pappa till hotellet. Tog världens skönaste varmvattenbad innan jag gick och la mej i en skööön säng.
SÖNDAG: Väckte pappa med paket och sång 9 tiden.(alldeles för tidigt!) Sen åt vi en välförtjänt hotellfrukost innan vi packade och satte oss i bilen för att åka till Särkänniemi. Så nu har jag två nöjesfälts armband på mej:P Jaja, det var kul och varmt och blött(efter att jag åkt vattenstockarna). Dessutom är det nu bevisat att jag är fegast i familjen. Jag var livrädd när vi åkte flygande mattan, medan Hannes, som vanligtvis inte gillar nöjesfält, tyckte det var skitkul. Tillochmed Lydia åkte en bergochdal bana som jag aldrig i mitt liv skulle åka... Packade in 6 stycken trötta människor i bilen efter sex timmar i gassande solsken. Kom hem halv 10. Moffa och mommo kom in och grattade pappa på hans 50-års dag och sen gick jag och la mej. Det var som nog meningen att jag skulle somna klockan elva då jag släckte lampan men jag hade så varmt och var så hungrig så det blev väl inte före halv ett tiden nångång.. Vid tolv tiden när jag låg och vred mej i sängen kom jag på att ajg inte ätit nånting sen klockan 4 då jag åt lite franskisar och kyckling nugetter... Jag ahr varit nyttig ihelg. På fredan åt jag bara lite skollunch och midda=franskisar, på lördagen åt jag bara middag=franskisar, på söndagen åt jag bara lunch/middag klockan 4=franskisar... Hihhi...

Grattis till alla som orkade läsa detta poänglösa inlägg...

Stafett karneval

Japp om en knapp timme bär det av mot hesa! Jag är nervös. Mycket. Inte för själva springasi utan för allt annat. Som att komma i tid och ha me sej alla saker osv osv. Men jag är också förvänans full. Tänk om det går jätte bra elr om det blir skitkul! Vi kanske ses där, vem vet. Ha en bra helg iallafall!

Gräset är grönare på andra sidan...


Jag kan det här med att läsa på prov!


Hm..

Go moron! Idag börjar jag kvart före 10. Skönt med sovmorgon! Idag sista timmen har vi fysikprov.. Önska mej lycka till! Och jag kan seriöst ingenting! Men konstigt nog är jag inte ett dugg nervös. Men det kan bero på att jag redan vet att jag inte har en chans. Höh! Nu ska jag försöka dra mej upp ur sängen. Lycka till med det!

ESC 2011

Hej. Sitter och ser på eurovision song contest 2011. Vi hejar på Finland, folket! Idag har jag varit till stan. Vad jag köpte ser ni på bilden. + ett par blå skosnören. Nöjd med mina köp!

Hallå fredag! Var har du varit?


Vem bryr sig om densitet?

Sitter å skickar random meddelande med varandra, jag nico å ulli. Snart e denna hemska fysik timmen slut å då ska ja hem å baka cupcakes ti pappas kalas om ett par veckor. Ha d gött!

Design...?

Ja hej.
Jag försöker mej på en ny design samtidigt som jag rensar gamla bilder....
Lyckas inte så bra nåt av det. Vill inte ha det såhär egentligen men jag orkar inte ändra så det blir så..
När jag är klar måste jag gå och läsa på hissa prov som vi har första timmen i morgon.
Sen i kväll blir det att kolla andra semifinalen av ESC. Great!
Ha det blött, ditt kött! :P

It´s summer!!♥

Hallå!
Jag vet att uppdateringen varit dålig den senaste veckan och det kommer det att fortsätta vara, för vädret är helt tudeliduu great!
Hur som helst så var jag sjuk igår men idag var jag i skolan och vi låg och stekte i solen flera raster!(y)
I kväll har vi knytkalas på scout och vi ska baka pizza! Jee!
Btw så fick jag 8- i finska provet! Liite nöjd eller?:)
Men jag väntar mej inga mer fina vitsord i år. I så fall skulle det vara i hälsolära då...
För idag skrev vi ett skitsvårt geografiprov. Och på fredag har vi hissaprov och jag har missat nå timmar så jag är helt borta... Och på tisdag har vi fysikprov och jag fattar NOLL! Vad sku densitet va bra för? Hosta?
Nästa torsdag har vi engelska och jag suger på att läsa på engelska prov... sen ska vi ännu ha ett matteprov om 3,14... Dessutom har vi modde test imrn och indirekta och direkta meningar. Men det är busenkelt.
Som ni kanske fattar kommer uppdateringen vara rätt låg den kommande veckan, både p.g.a. det härliga vädret och alla prov. Nu ska jag ut och njuta!!! Bye! Och ha det gott!
.
(Bara 25 dagar till sommarlovet allt som allt!;D)

E du vaken Lars?

God natt! Nu sitter/ligger jag i en fåtölj hos Ulli och sjunger(rubriken) och pratar. Grattis Ulli, du blir 15 idag! Ifall du missat det;) skriver kanske imrn! Sov gott!

Redo för praodag 3!

God morgon! Nu ska jag fara till dagis och sen på stafettkarnevals uttagning och så tbx till dagis igen. Skriver mer sen! Hejpps!

Jag minns....

...en saga som min äldre kusin berättade för mig en gång.
Den handlade om ett ägg..(?) Det är i alla fall det ända jag kommer ihåg...
Vi satt i hans rum och jag satt i min andra kusins famn och så skrattade jag så mycket att jag slog huvudet i ett skrivbord....
Anyway, här om dan hittade jag den här bilden på datorn, jag har ingen aning om varifrån den kommer, jag har aldrig sett den förr, men den ser precis ut som ägget i sagan min kusin berättade för närmare 10 år sen...

Glad 1:a maj!

Idag har precis ingenting skett.
Great. Not!
Ååååh jag tråkar ihjäl!
Alla har nåt annat för sig och jag har dessutom huvudvärk!
Suck!
Jag har spenderat dagen bakom pianot och bakom en bok.
Det här blev ett tråkigt inlägg men jag har inget annat att göra.. Hej då!

RSS 2.0